Χαλκιδικη Φωτια - ΦΩΤΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ - CNN.gr - Η νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση, σύμφωνα την πυροσβεστική.

Χαλκιδικη Φωτια - ΦΩΤΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ - CNN.gr - Η νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση, σύμφωνα την πυροσβεστική.. Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι. Συναγερμός για φωτιά σε δασική περιοχή στον ταξιάρχη Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε δασική περιοχή του ταξιάρχη στη χαλκιδική. Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία η φωτιά καίει σε χαμηλή βλάστηση και δεν απειλεί κάποια. Στο σημείο για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 32 πυροσβέστες με έξι οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρο τμήμα.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση της πυροσβεστικής. Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι του σαββάτου (24/7/2021). Σύμφωνα με την ενημέρωση της πυροσβεστικής, η φωτιά ξεκίνησε σε κορυφογραμμή με πυκνή βλάστηση και μέχρι στιγμής δεν απειλεί κατοικίες. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε δασική περιοχή του ταξιάρχη στη χαλκιδική. Φωτιά τωρα σε δασική έκταση στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής.

Φωτιά στη Χαλκιδική: Καταστροφές σε δύο σπίτια ...
Φωτιά στη Χαλκιδική: Καταστροφές σε δύο σπίτια ... from www.newsit.gr
Σύμφωνα με την ενημέρωση της πυροσβεστικής, η φωτιά ξεκίνησε σε κορυφογραμμή με πυκνή βλάστηση και μέχρι στιγμής δεν απειλεί κατοικίες. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της πυροσβεστικής. Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, περίπου στις 4 το μεσημέρι ξέσπασε φωτιά. Νέα πυρκαγιά ξέσπασε στη χαλκιδική και συγκεκριμένα, σε δασική έκταση στη βουρβουρού, στο δήμο σιθωνίας. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη σιθωνίας, στη χαλκιδική. Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι του σαββάτου (24/7/2021). Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε δασική περιοχή του ταξιάρχη στη χαλκιδική.

Κάηκε σπίτι στη βεργιά από φωτιά σε ξερά χόρτα και σκουπίδια 10/07/2021, 12:13 1.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία η φωτιά καίει σε χαμηλή βλάστηση και δεν απειλεί κάποια. Στο σημείο για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 32 πυροσβέστες με έξι οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρο τμήμα. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της πυροσβεστικής. Σύμφωνα με την ενημέρωση της πυροσβεστικής, η φωτιά ξεκίνησε σε κορυφογραμμή με πυκνή βλάστηση και μέχρι στιγμής δεν απειλεί κατοικίες. Καίγεται δάσος στη δουμπιά πριν από 15 ημέρες 22 ώρες. Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε δασική περιοχή του ταξιάρχη στη χαλκιδική. Στο σημείο επιχειρούν 13 πυροσβέστες με 5 οχήματα, ενώ δεν απειλούνται. Στο σημείο επιχείρησαν 13 πυροσβέστες με 5 οχήματα, ενώ δεν απειλήθηκαν κατοικημένες περιοχές. Διαβάστε όλα τα άρθρα του star.gr σχετικά με το θέμα χαλκιδικη φωτια Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά ξεκίνησε λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα σε. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στα ξημερώματα του σαββάτου στην χαλκιδική και πιο συγκεκριμένα σε δασική έκταση της περιοχής παρθενώνας του δήμου σιθωνίας. Πολύωρη μάχη με τις φλόγες έδωσαν πυροσβεστικές δυνάμεις σε δασική περιοχή, στον παρθενώνα χαλκιδικής, όπου τα μεσάνυχτα ξέσπασε πυρκαγιά.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση της πυροσβεστικής. Το militaire.gr γεννήθηκε ως ιδέα από στρατιωτικούς που επιζητούν έναν αγωγό μέσω του οποίου η φωνή τους θα ακούγεται καθαρά και οι προβληματισμοί τους ανόθευτοι! Κάηκε σπίτι στη βεργιά από φωτιά σε ξερά χόρτα και σκουπίδια 10/07/2021, 12:13 1. Σύμφωνα με την ενημέρωση της πυροσβεστικής, η φωτιά ξεκίνησε σε κορυφογραμμή με πυκνή βλάστηση και μέχρι στιγμής δεν απειλεί κατοικίες. Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε τα ξημερώματα σαββάτου σε δασική έκταση της περιοχής παρθενώνας του δήμου σιθωνίας, στη χαλκιδική.

Μαθητές δημοτικού έκαναν γης μαδιάμ νηπιαγωγείο και έβαλαν ...
Μαθητές δημοτικού έκαναν γης μαδιάμ νηπιαγωγείο και έβαλαν ... from images32.inewsgr.com
Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε δασική περιοχή του ταξιάρχη στη χαλκιδική. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, περίπου στις 4 το μεσημέρι ξέσπασε φωτιά. Στο σημείο επιχειρούν 13 πυροσβέστες με 5 οχήματα, ενώ δεν απειλούνται. Φωτιά τωρα σε δασική έκταση στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. Στο σημείο για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 32 πυροσβέστες με έξι οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρο τμήμα. Μάχη δείνει η πυροσβεστική σε τουλάχιστον τρία πύρινα μέτωπα στην χώρα μας, σήμερα καθώς τρεις φωτιές μαίνονται σε χαλκιδική, επίδαυρο και εύβοια. Πολύωρη μάχη με τις φλόγες έδωσαν πυροσβεστικές δυνάμεις σε δασική περιοχή, στον παρθενώνα χαλκιδικής, όπου τα μεσάνυχτα ξέσπασε πυρκαγιά. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στα ξημερώματα του σαββάτου στην χαλκιδική και πιο συγκεκριμένα σε δασική έκταση της περιοχής παρθενώνας του δήμου σιθωνίας.

Πυρκαγιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής.

Καίγεται δάσος στη δουμπιά πριν από 15 ημέρες 22 ώρες. Ολοσχερώς κάηκε ένα σπίτι στην περιοχή βεργιάς στη χαλκιδική, όπου νωρίτερα ξέσπασε φωτιά σε ξερά χόρτα και μεγάλη ποσότητα σκουπιδιών. Στο σημείο για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 32 πυροσβέστες με έξι οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρο τμήμα. Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στον ταξιάρχη Φωτιά ξέσπασε στην περιοχή λάκκωμα χαλκιδικής. Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι. Στο σημείο επιχείρησαν 13 πυροσβέστες με 5 οχήματα, ενώ δεν απειλήθηκαν κατοικημένες περιοχές. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη σιθωνίας, στη χαλκιδική. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της πυροσβεστικής. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στα ξημερώματα του σαββάτου στην χαλκιδική και πιο συγκεκριμένα σε δασική έκταση της περιοχής παρθενώνας του δήμου σιθωνίας. Διαβάστε όλα τα άρθρα του star.gr σχετικά με το θέμα χαλκιδικη φωτια Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε τα ξημερώματα σαββάτου σε δασική έκταση της περιοχής παρθενώνας του δήμου σιθωνίας, στη χαλκιδική. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της πυροσβεστικής.

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα του σαββάτου, σε δασική έκταση της περιοχής παρθενώνας του δήμου σιθωνίας, στη χαλκιδική. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της πυροσβεστικής. Στο σημείο για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 32 πυροσβέστες με έξι οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρο τμήμα. Αντιδήμαρχος σιθωνίας χαλκιδικής στο cnn greece: Συναγερμός για φωτιά σε δασική περιοχή στον ταξιάρχη

Μεγάλες ζημιές από τη φωτιά σε γνωστό beach bar στη Χαλκιδική
Μεγάλες ζημιές από τη φωτιά σε γνωστό beach bar στη Χαλκιδική from www.voria.gr
Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία η φωτιά καίει σε χαμηλή βλάστηση και δεν απειλεί κάποια. Φωτιά ξέσπασε στην περιοχή λάκκωμα χαλκιδικής. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε δασική περιοχή του ταξιάρχη στη χαλκιδική. Φωτιά τωρα σε δασική έκταση στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. Στο σημείο για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 32 πυροσβέστες με έξι οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρο τμήμα. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της πυροσβεστικής. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε δασική περιοχή του ταξιάρχη στη χαλκιδική. Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί τραυματισμός ατόμου, ενώ η φωτιά βρίσκεται.

Φωτια στη χαλκιδικη /πιο προσφατα 12.8.2021 ελλάδα νέα πυρκαγιά σε δασική έκταση στη χαλκιδική

Φωτιά ξέσπασε στην περιοχή λάκκωμα χαλκιδικής. Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε δασική περιοχή του ταξιάρχη στη χαλκιδική. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της πυροσβεστικής. Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε τα ξημερώματα σαββάτου σε δασική έκταση της περιοχής παρθενώνας του δήμου σιθωνίας, στη χαλκιδική. Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί τραυματισμός ατόμου, ενώ η φωτιά βρίσκεται. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά ξεκίνησε λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα σε. Το militaire.gr γεννήθηκε ως ιδέα από στρατιωτικούς που επιζητούν έναν αγωγό μέσω του οποίου η φωνή τους θα ακούγεται καθαρά και οι προβληματισμοί τους ανόθευτοι! Πυρκαγιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε δασική περιοχή του ταξιάρχη στη χαλκιδική. Αντιδήμαρχος σιθωνίας χαλκιδικής στο cnn greece: Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στα ξημερώματα του σαββάτου στην χαλκιδική και πιο συγκεκριμένα σε δασική έκταση της περιοχής παρθενώνας του δήμου σιθωνίας.